El Barça d’hoquei gel ha superat el Puigcerdà al Palau de Gel en el tercer derbi català de la temporada i ho ha fet amb un partit molt igualat que no s’ha decidit fins a 30 segons per al final, un desenllaç que els blaugrana ja han repetit aquesta temporada. Els blaugrana han dominat el partit durant la primera part però a la segona els visitants han igualat fins arribar a les acaballes amb opcions a cada porteria. Els golejadors blaugrana han estat Alejandro Carbonell, Òscar Rubio (2), Eloi Sin, Iegor Gerasymenko, Peter Dimartino i Juan Gordo. Els golejadors del Puigcerdà han estat Pablo Muñoz, Reinis Demiters, Nacho Granell, Kustaa Tuohimaa, Pavel Ivanov i Carlos Rivero.

Amb aquesta victòria els homes entrenats per Marcus Fajardo tornen a les posicions de play-off i es col·loquen tercers a només un punt del mateix Puigcerdà. Ara el Barça suma 13 punts en un balanç de quatre victòries i cinc derrotes. El proper partit serà el 22 de desembre, l’últim d’aquest 2018 i serà a la pista del Jaca. 

Les declaracions de l’entrenador Marcus Fajardo

L’hoquei gel, un esport intens

L’hoquei gel és un esport minoritari a casa nostra però no deixa de ser molt espectacular. Aquí teniu algunes de les imatges més intenses del partit.