Tercera victòria del Sant Martí Adrianenc a La Verneda

El Sant Martí Adrianenc ha guanyat un partit vital per evitar la zona de descens. Els del Poblenou han superat un rival directe, el Villa de Aranda, en la lluita per mantenir la categoria.

Després de dues victòries més sonades al Centre Esportiu Municipal de la Verneda davant el Barça B i el Santoña, els de la Verneda encadenaven una mala ratxa de tres derrotes i una victòria igual que el seu rival, el burgalès Villa de Aranda.

Primera part igualada, segona part del Sant Martí

El conjunt visitant ha plantejat un partit molt físic que ha estat marcat per la intensitat i la igualtat a la primera meitat. En aquest primer tram no hi ha hagut un dominador clar i s’ha complert el primer quart d’hora de joc amb un empat a 9 que feia preveure un duel molt equilibrat. Després d’uns minuts de dubte, el Valle de Aranda ha anotat un parcial de 0 gols a 3 que l’ha fet distanciar-se del Sant Martí. Els barcelonins han demanat un temps mort per redreçar la situació i a la represa han lluitat fins aconseguir remuntar. Això si, no han pogut evitar anar al descans amb un marcador desfavorable d’un gol en contra, 14 a 15.

La segona meitat ha començat amb l’equip castellà portant la iniciativa, tot i que a mesura que passaven els minuts s’anava desinflant i el Sant Martí Adrianenc anava agafant terreny. Els homes de Lorenzo Rueda han signat un segon temps espectacular, amb menció especial pel porter Guzmán, que ha contribuït enormement a la victòria final de l’equip. Han marcat una màxima diferència de cinc gols quan només restaven cinc minuts pel xiulet final i han pogut tancar el compte del partit amb un resultat de 30 a 26.

La competició torna el 2019

Amb aquesta victòria el Sant Martí Adrianenc respira a la classificació tot i que encara queda molta lliga per endavant. Ara afronten l’aturada per les vaacnces de Nadal i tornen a la competició el dia 12 de gener del 2019, amb un duel complicat davant un dels equips de la part alta de la taula, el Palma del Río.