El partit ha començat molt intens amb xuts al pal de Ricardinho per l’Inter Movistar i Lozano per al Barça. Els blaugrana s’han avançat en el minut 11 amb un gol d’Esquerdinha gràcies a una gran assistència d’Arthur. Els homes entrenats per Andreu Plaza han jugat els seus millors minuts i Ferrao ha marcat el segon en el minut 17 amb una vaselina. Els madrilenys hi han respost molt ràpid, segons després, escurçant diferències amb un gol d’Elisandro i, dos minuts després, han empatat el partit amb un altra diana d’Elisandro. Un 2 a 2 al descans d’un partit cinc estrelles.

En la segona part, el partit ha baixat la intensitat, tot i que Lozano ha estavellat una pilota al pal. La insistència del mateix jugador ha servit perquè al final el blaugrana fes el 3 a 2 d’un xut de falta. Quan faltaven nou minuts per al final, Elisandro ha marcat el tercer per signar un hat-trick. El partit s’ha animat i Arhur i Ricardinho han tornat a marcar gràcies a l’estratègia per fer el 4 a 4. Els dos equips han continuat gaudint d’ocasions però finalment han empatat.

Després de perdre la final de la passada lliga als penals, els blaugrana tornen a empatar contra un equip en un duel que ja s’ha convertit en el gran clàssic del futbol sala mundial.