Fanny Danckwardt, nedadora del CN Barcelona
@fotojakobedholm

El Club Natació Barcelona ha començat la temporada amb un campionat del món. I ho ha fet gràcies a la nedadora Fanny Danckwardt, que ha aconseguit la primera posició en el Campionat del Món de swimrun, una modalitat esportiva que combina atletisme i natació en aigües obertes.

Un campiona del CN Barcelona

La Fanny Danckwardt  ha participat en el SwimRun World Championship que s’ha disputat a Estocolm, entre les illes de Sandhamn i Utö. La nedadora del CN Barcelona ha invertit un temps de 9 hores, 5 minuts i 29 segons per fer els 75 quilòmetres de la prova (10 en aigües obertes i 65 per senders) amb un total de 46 transicions.

Podi de la SwimRun Championship World
@otillorace

Amb aquest títol de campiona del món de swimrun, la Fanny supera els dos sotscampionats que havia aconseguit en edicions anteriors i amplia el seu palmarès després d’aconseguir la medalla d’or al Campionat de Catalunya Màster en els dels 200 estils.

Enguany, també va participar en la sisena edició de la Copa Marnaton, en la que va acaba segona per darrere de la jove nedadora del CN Barcelona Laura Rodríguez.