‘Impossible és només una opinió’. Així es titula el llibre recentment publicat per la Cristina de Medrano, una jove barcelonina de 32 anys, a qui un accident mentre practicava esquí nàutic li va canviar la vida.

Una vida lligada a l’esquí nàutic

La vida de la Cristina de Medrano no s’entén sense l’esquí nàutic. Als vuit anys es va iniciar en aquest esport i als dotze ja estava disputant la seva primera competició internacional. En quinze anys competint en l’elit, va aconseguir un total d’onze campionats d’Espanya i setze medalles internacionals. Però un greu accident patit a Canadà mentre entrenava li va canviar la vida. Es va trencar la cama per vuit llocs diferents i els metges li van comunicar que no tornaria a córrer mai més. Lluny de donar-se per vençuda, va afrontar la situació de la millor manera possible i va descobrir quina era la seva vocació real.

El camí del ‘coaching’ professional

Un cop va patir l’accident, la Cristina es va haver de replantejar la seva vida, ja que va haver d’abandonar l’esport d’elit. Va viatjar al Carib per obrir una clínica dental, ja que la seva professió inicial era la d’odontòloga, i allà s’hi va estar durant cinc anys. Però, encara no havia trobat allò que li omplia en la vida: ajudar als demés a través del coaching professional. A partir d’aquí, es va replantejar la seva vida i va començar a interessar-se per qüestions més transcendentals com el propòsit i la missió a la vida. Aquesta experiència l’ha reflectit en el seu llibre, recentment publicat ‘Impossible és només una opinió’.