L’únic fitxatge estiuenc del Barça d’hoquei patins ja s’ha estrenat com a golejador. Es tracta d’Helder Nunes i va anotar el seu primer gol davant el Palafrugell.

Estrena golejadora

El Barça d’hoquei patins està disputant la Lliga Catalana, una competició que organitza la Federació catalana d’hoquei i que serveix als equips per fer proves de cara a l’inici de temporada. En els quarts de final, davant el Palafrugell, els culers es van imposar per 5 a 0 i Helder Nunes es va estrenar com a golejador. L’únic fitxatge del Barça per aquesta temporada aportarà lideratge i experiència a l’equip. El jugador portuguès de 25 anys ha estat la referència del Porto les darreres temporades.

Helder Nunes, experiència i gols

Helder Nunes és un jugador de mitja pista que es caracteritza per la seva lluita i explosivitat, i també, per la seva bona relació amb el gol. Té gran experiència a nivell internacional i, de fet, va ser el botxí dels blaugrana a la Copa d’Europa. Seu va ser el gol que va eliminar els culers i que va evitar que revalidessin el títol aconseguit la temporada anterior.