La Copa Marnaton ha reunit esportistes d’arreu del món a les platges de Barcelona. A la prova de la ciutat comtal, la primera del circuit, hi havia la possibilitat de nedar distàncies de 5, 3 o bé de 2 km, a més de la competició per relleus de 4×500 metres i la travessa infantil.

Un temps radiant

El temps ha acompanyat, tot i que les pluges d’ahir han refredat la temperatura de l’aigua, que era d’uns 15 graus. Tot i això, els participants han pres la sortida i ho han donat tot en el circuit de natació d’aigües obertes més important de Catalunya.

Els nedadors de la prova més llarga, de 5 km, s’han citat a la platja de Llevant, i a les 9 del matí estaven tots preparats per sortir. L’arribada de la Marnaton era a la platja Sant Sebastià, a la seu del Club de Natació Barcelona. El públic assistent no ha hagut d’esperar gaire per veure el primer nedador creuant la meta. En Rafa Cabanillas ha acabat la travessa llarga en 56 minuts i 30 segons, i la Laura Rodríguez, de només 16 anys, ha deixat el cronòmetre també per sota dels 60 minuts, amb un temps total de 59 minuts i 1 segon.

Primera prova de la temporada

Amb l’increment de participació amb més de 1.000 valents nedant totes les proves, el circuit de la Marnaton s’està consolidant a Barcelona. Les properes parades es faran a Formentera, Begur, Sant Feliu de Guíxols i Cadaqués. Això tot just comença.