Primer equip CE Europa

El primer partit amb presència barcelonina de la tretzena jornada de Tercera Divisió serà el que disputaran l’Igualada i l’Europa aquest dissabte, 16 de novembre, a les 18 h. El conjunt de David Vilajoana arriba a l’enfrontament amb una ratxa de set partits sense perdre, mentre que els igualadins són penúltims a la classificació.

Busquen el vuitè partit sense perdre

L’Europa ha encadenat una molt bona ratxa de resultats, fet que els ha situat en zona de play-off d’ascens. En les últimes set jornades, els de David Vilajoana han sumat 19 punts gràcies a les sis victòries i un empat, contra l’Horta, que han aconseguit. Aquesta dinàmica ha fet que el conjunt escapulat hagi passat de la divuitena posició a la jornada 5 a la quarta que ocupa actualment.

L’Igualada, penúltim i només amb dues victòries

La situació del CF Igualada a la classificació és molt perillosa. El conjunt de Mohamed el Yaagoubi, “Moha”, ocupa la penúltima posició després de sumar només nou punts de 36 de disputats gràcies a les victòries aconseguides davant l’Hospitalet, el Manresa i els tres punts guanyats en el partit no disputat contra el Reus. Al seu estadi, l’Igualada ha guanyat dos partits, la resta han estat derrotes, per exemple, contra l’Horta i el Sant Andreu.