Segovia renova amb el Sant Andreu
@uesantandreu

Tal com ha avançat el periodista de Ràdio Marca Vicente Casal i ha pogut confirmar betevé, el porter José Segovia deixa el Sant Andreu per motius professionals. El partit dels andreuencs al camp del San Cristóbal serà l‘últim que Segovia disputarà amb l’equip quadribarrat. La nova trajectòria professional de Segovia és incompatible amb la rutina d’entrenaments de l’equip que entrena Mikel Azparren i el porter podria buscar un equip a Primera o Segona Divisió Catalana.

La trajectòria de Segovia al Sant Andreu

El porter andreuenc, que va renovar el darrer juny el contracte, no podrà finalment seguir vinculat al Sant Andreu. El jugador haurà vestit la samarreta quadribarrada durant quatre temporades i mitja. El porter d’Hospitalet va arribar procedent del Manlleu a meitat de curs i ben aviat es va convertir en una peça clau en els esquemes del tècnic Mikel Azparren. El buit que va deixar el mític porter José Miguel Morales va quedar omplert amb les actuacions de Segovia. Abans d’arribar al Narcís Sala, Segovia va jugar a Manlleu, Cornellà, Rubí, Santboià, Muntanyesa, Olot, Vila-real i Llagostera. 

Amb només 28 anys, deixa el Sant Andreu per motius profesionals, però sempre amb una porta oberta a tornar a posar-se els guants.

Segovia, protagonista al ‘btv esports’