L’Horta rebrà aquest diumenge, 17 de novembre, a les 12 h, la visita del Figueres en la tretzena jornada de Lliga de Tercera Divisió. Els hortencs volen tornar al camí de la victòria després de la derrota al camp del Vilassar i els gironins volen aconseguir el primer triomf lluny de Vilatenim.

L’Horta i el fortí del Feliu i Codina

Els de Nacho Castro volen seguir fent del Feliu i Codina un fortí

i, davant els figuerencs, intentaran no desaprofitar-ne l’oportunitat. Els blanc-i-negres basen la seva força en els partits a casa, on només han deixat escapar cinc punts. Després de l’ensopegada al camp del Vilassar, l’Horta cercarà tornar al camí de la victòria i així, segons els altres resultats, tornar a places de promoció d’ascens. Adrià Recort, un titular fix aquesta temporada, no podrà jugar, ja que està sancionat per acumulació de targetes.

El Figueres vol estrenar-se fora de casa

El Figueres

visita el Feliu i Codina després d’empatar a casa davant el Santfeliuenc. Els gironins, quinzens a la classificació, encara no han guanyat cap dels sis partits que han jugat lluny de Vilatenim. De fet, només han sumat un punt dels 18 punts possibles. Una ratxa que volen trencar aquest diumenge, tot i que són conscients que no visiten un camp gens fàcil.