L‘Europa ha guanyat el partit davant el Vilafranca per 3 a 2. Ha estat un partit amb alternatives i amb un fantàstic gol de Joel Jorquera, que amb un xut des de fora l’àrea ha enviat la pilota a l’escaire de Casamayor.

Primera part frenètica

La primera part ha començat amb la lesió a l’espatlla de Victor Oribe, un dels millors jugadors del Vilafranca i també de Tercera Divisió, que ha hagut de sortir del camp en llitera. Els vilafranquins no s’han arronsat i han dominat els primers minuts. De fet, han generat diverses ocasions de gol. Dues de ben clares. La primera una rematada de xilena de Sergi Masqué i la segona un xut de Jordi Oribe i les dues han anat al travesser. Els del Penedès més ben col·locats sobre el camp dominaven, però qui ha marcat ha estat l’Europa. Centrada de Jordi Cano, que desvia en pròpia porta Amantini i la pilota ha acabat entrant, 1 a 0 en el minut 16. La reacció del Vilafranca ha estat gairebé immediata, ja que tres minuts més tard Jordi Oribe treu una falta que no toca ningú i acaba superant Uri Vives, 1 a 1. El partit anava d’una àrea a l’altra i Sergi Pastells ha estat a punt de fer el segon per als graciencs, però la seva rematada s’ha topat amb el pal. Els últims minuts de la primera part han estat més tranquils. Només destacar un xut de Boira, que ha rebutjat a córner Uri Vives.

L’Europa s’emporta tres punts importantíssims

La segona part ha començat molt bé per als interesos de l’Europa, ja que en el minut 48 Sergi Monsó ha fet el 2 a 1. El Vilafranca ha fet un pas endavant, però els escapulats han fet un bon treball defensiu, que ha pogut canviar en el minut 60. Falta d’entesa entre Alberto i Uri Vives, que acaba rebutjant el porter a córner. L’àrbitre ha entès que era una cessió i els vilafranquins han tingut una bona oportunitat. Falta just a l’àrea petita amb tot l’Europa sota pals. Uri Vives ràpid ha aturat el xut visitant. Els graciencs han buscat fer el tercer i, per tant, encarrilar el partit, però el xut primer d’Alfons Serra l’ha rebutjat Casamayor i després David Jiménez ha enviat la pilota al lateral de la xarxa. El partit s’ha trencat i els de David Vilajoana ho han aprofitat per fer el tercer. Golàs de Joel Jorquera amb un fantàstic xut des de fora de l’àrea que ha entrat per l’escaire. El Vilafranca, però ha trigat tres minuts a reduir distàncies i, per tant, mantenir l’emoció. En el minut 79, Ángel de la Torre ha fet el 3 a 2. En els últims, Joel Jorquera ha pogut fer el quart dels escapulats, però Casamayor, amb una molt bona mà, ha rebutjat a córner.