El Barça ha guanyat el Rayo Vallecano per 3 a 1 al camp Johan Cruyff i continuen amb el seu lideratge. Una victòria important, ja que ha estat l’únic equip de la lliga que ha empatat contra les de Lluís Cortés 1-1 a Madrid.

Les blaugrana dominen la primera part

El partit de la dissetena jornada ha començat amb nombroses ocasions i un clar dominador, el Barça. En els primers minuts les blaugrana han estat molt incisives en atac però les de Carlos Santiso, tancades a la defensa, les han aconseguit frenar. La primera ocasió s’ha donat el minut 5 amb un xut d’Oshoala. En el minut 10, Hermoso gairebé ha aconseguit el primer gol però Larqué ha desviat el tir. Després dels intents de les locals, Patri ha aconseguit fer el primer gol el minut 23 després d’una jugada de córner. Tres minuts després, Hermoso a la sortida de córner, de nou, ha realitzat el segon gol.  La oportunitat més clara per al Rayo ha arribat després d’una falta d’Oshola. Les jugadores visitants han posat ràpid en moviment la pilota i Oviedo ha centrat però finalment s’ha estavellat al travesser.  Abans d’acabar la primera part, les de Lluís Cortés han gaudit d’una nova ocasió amb córner d’Alexia que ha acabat al pal.

Mateixa dinàmica

Després del descans, les blaugrana han sortit amb la mateixa força i dinàmica. La primera clara, el minut 55 amb una bona entrada de Martens però que Hermoso no ha pogut rematar. Les madrilenyes acorralades, només han optat per defensar el seu camp. El tercer gol l’ha fet Hermoso després d’una centrada de Melanie. El Rayo però no s’ha fet enrere i Sheila, sola davant la portera local, ha marcat el minut 62. Larqué ha tingut grans intervencions durant la segona part. El minut 69 ha refusat un xut d’Oshoala i el que ha recuperat Marta, que ha acabat al lateral de la xarxa.