L'Espanyol empata al camp del València

L’Espanyol ha empatat a 1 amb el València a la jornada 17 de la Lliga Iberdrola. Amb aquest resultat, les blanc-i-blaves sumen un altre punt a terres valencianes, ja que van empatar davant el Llevant a la jornada 14. Les de Ferrón continuen a la darrera posició de la classificació, amb quatre punts.

Domini local al primer temps

El València ha entrat amb una marxa més al partit i ha aconseguit el domini amb comoditat. L’Espanyol ha defensat els atacs constants de les locals i ha aconseguit mantenir la porteria a zero fins al minut 21. Mari Paz Vilas, màxima golejadora del València, ha aprofitat una pilota bombejada a l’àrea per controlar-la i marcar un gran gol de volea. El guió de la primera part no ha variat i el València ha continuat atacant la defensa perica. Les blanc-i-blaves s’han defensat i l’àrbitre ha indicat el descans amb l’1-0 al marcador.

L’Espanyol fa un pas endavant a la represa

Les de Jordi Ferrón han entrat molt millor al segon període. Amb més presència ofensiva, les blanc-i-blaves han tingut ocasions per empatar el partit. El València s’ha quedat amb una jugadora menys al minut 56 a causa de l’expulsió per doble groga de Beristain. L’Espanyol ha aprofitat la superioritat numèrica i ha aconseguit empatar el partit al minut 62 gràcies a un gol de Baudet, que ha aprofitat un mal refús defensiu a l’àrea xe. A l’últim tram de l’enfrontament, els dos conjunts han tingut ocasions per endur-se els tres punts, però el resultat no ha variat.