Sant Ildefons Martinenc
@somdelhospi

El Martinenc ha guanyat al camp del Sant Ildefons per 0 a 4. Els diables, que la jornada anterior van trencar una mala dinàmica davant el Gavà, mantenen la línia ascendent.

Gran primera part dels diables

Els de Javi Gómez han sortit més endollats i Joel ha estat el primer a provar-ho amb un xut que ha aturat Alberto Arnalot. Al minut 13, el mateix Joel ha habilitat amb una gran assistència a Pulido, que ha definit per sobre del porter amb molta classe. El domini no s’ha aturat i Iván García, al 37, ha culminat una gran jugada atacant de l’equip. Abans del descans, el Martinenc ha deixat el matx sentenciat amb el 0 a 3. Canelada, al segon pal, no ha desaprofitat la centrada de Rubi.

Segona meitat més disputada

El Sant Ildefons ha intentat fer un pas endavant i s’ha aproximat més a l’àrea barcelonina. Els diables, però, també han tingut oportunitats. Un intercanvi en el qual els dos porters s’han lluït. Finalment, Jan Lledó, que només feia un minut que era a la gespa, ha fet el quart amb un xut potent.