L’Espanyol visita aquest diumenge a les 16 h el camp del Vila-real. Els blanc-i-blaus, cuers, intentaran treure alguna cosa positiva davant uns castellonencs que ocupen la part mitja de la classificació.

Abelardo i la dificultat de jugar a la Ceràmica

L’Espanyol arriba al partit contra el Vil-real en dinàmica positiva després de l’empat contra el Barça i la victòria davant el San Sebastián de les Reyes a la Copa del Rei. A més, hi ha expectació per veure el debut de Raúl de Tomás a la Lliga. Un altre factor important i que pot donar ales als blanc-i-blaus és el desplaçament massiu de l’afició periquita al camp de la Ceràmica. Es preveu que gairebé 3.000 aficionats blanc-i-blaus donin suport a l’equip.

De totes maneres el tècnic espanyolista, Abelardo, és conscient que hauran de treballar molt i de valent si volen tornar cap a Barcelona amb algun punt. L’entrenador ha dit que l’equip “està motivat, ja que sabem que és un partit important” i ha elogiat el Vila-real. Ha explicat que els castellonencs “són un equip que està en bona dinàmica i que juga molt bé al futbol”, per tot això, diu que “no serà un partit fàcil”. El groguets no podran comptar amb Ekambi i Gerard Moreno, però Abelardo ha dit que “tenen un gran plantilla” i que els jugadors que surtin al camp seran d’un altíssim nivell. Abelardo el que espera és que “l’Espanyol competim per treure alguna cosa positiva”.