El Sant Andreu ha superat el Granollers al Narcís Sala per 2 a 1. Els barcelonins han aconseguit remuntar el gol inicial dels del Vallès Oriental i segueixen sense conèixer la derrota en aquest 2020. Van guanyar el derbi amb l’Europa i van empatar amb el Terrassa.

Domini sense gol

Amb Sergi Moreno de titular, els d’Azparren han començat millor encara que les aproximacions han trigat a arribar 20 minuts. Això sí, quan ho han fet ha estat a dojo. Elhadji ha desaprofitat un contra un davant el porter Sergio. Sergi Moreno ha estat a punt de pispar-li la cartera al porter i l’altre Sergi, Serrano, ho ha provat des de fora l’àrea. La més clara, però, l’ha tingut Josu amb un llançament de falta que s’ha estavellat al pal. La mala notícia per als quadribarrats ha estat la lesió de Roger Escoruela abans de la mitja part.

Qui perdona, la paga

El descans li ha vingut bé al Granollers. Oumar s’ha hagut d’esforçar per refusar una centrada perillosa poc abans que Alejandro Muñoz avancés els visitants. El cop ha deixat estabornits els andreuencs i el mateix Muñoz ha estat a punt d’aprofitar un contracop per ampliar distàncies. A poc a poc, els d’Azparren s’han asserenat i Sergi Moreno ha vist com la seva rematada de cap marxava per sobre del travesser.

Sergi Serrano i Josu, al rescat

Laro Setién, que tot just acaba d’entrar, ha fet una gran jugada vertical i Sergi Serrano, amb fe, ha aconseguit l’1 a 1. Amb energies renovades, Llamas ha pogut remuntar el partit amb un potent xut que no ha agafat porteria per ben poc. El Sant Andreu hi creia i l’afició també i, finalment, Josu ha remuntat el partit a centrada de Sergi Moreno. L’expulsió de Juanan per doble groga ha posat una mica d’emoció al matx però els punts s’han quedat a Sant Andreu i els barcelonins han tret la plaça de play-off als vallesans.