La Nucia CE Europa gol Adri Gené 291023

L’Europa torna de la Nucia amb una sensació agredolça. L’empat a un els fa sumar un punt, però deixen escapar l’oportunitat de mantenir-se molt a prop del capdavant de la classificació. El punt sumat els permet arribar fins als 18, al quart lloc de la classificació. Davant el cuer del grup 3 de la Segona RFEF, els escapulats han dominat la primera meitat, però no han estat capaços de capgirar el gol de Yosmel. Adri Gené ha fet l’empat dels barcelonins.

La Nucia, tancat al darrere

El conjunt escapulat ha dominat durant els primers minuts, sobretot la possessió de la pilota, però sense tenir gaire profunditat. La Nucia, en canvi, es trobava còmode al darrere i buscava sortir al contraatac sense gaire perill, tot s’ha de dir. Els jugadors graciencs han buscat el gol des de la pilota aturada, però tampoc no han estat gaire encertats. I amb el resultat d’empat a zero s’ha arribat al descans.

La Nucia s’avança i l’Europa empata

La segona meitat ha començat amb una galleda d’aigua freda. La Nucia s’ha avançat només reprendre’s el matx gràcies a un gol de Yosmel en el minut 46. El davanter dels alacantins ha aprofitat una centrada per la dreta de l’atac d’Eneko Delgado per fer l’1 a 0 amb un xut a l’àrea petita al primer toc al pal curt. El gol no ha fet reaccionar els europeistes, al contrari, ha vist com el conjunt local dominava encara més.

El conjunt escapulat ha buscat l’empat i Ramon Gatell i Ignasi Senabre han volgut sacsejar l’equip amb les entrades d’Aliaga, Michael i Noel. L’empat ha arribat a la sortida d’un córner centrat per Àlex Pla. Adri Gené dins l’àrea gran, ha controlat la pilota i ha marcat amb un xut creuat al segon pal. Aquesta és la tercera de Gené a la Lliga, fet que l’iguala amb Àlex Cano com a màxim golejador de l’equip. Era el minut 70 i encara hi havia opcions d’emportar-se els tres punts del Camilo Cano.

L’Europa busca la victòria sense èxit

Àlex Pla ho ha provat amb un xut que ha sortit per sobre del travesser, però la Nucia també ha tingut la seva, amb un xut de Yosmel que ha tret Vito sota pals. El cos tècnic de l’Europa ha buscat més pólvora amb les entrades d’Àlex Cano i Servetti (primer i segon màxims golejadors de l’equip). El capità ha sortit per buscar el gol en atac, mirant d’aprofitar el seu idil·li amb el gol i amb les jugades a pilota aturada. Tot i els intents, el conjunt escapulat no ha pogut marcar i suma un punt important, però que no sap satisfà. Ara toca pensar en el partit de la Copa del Rei al Nou Sardenya de dimecres.