Avui, dissabte 28 d’octubre, és un dia de celebració per a l’Espanyol. El conjunt blanc-i-blau celebra el 123è aniversari amb la il·lusió de tornar aquesta temporada a Primera Divisió. Durant el matí, representants de la directiva han visitat la tomba d’Àngel Rodríguez, el fundador del club, al cementiri de Sant Gervasi, i també s’ha fet una ofrena al monument a l’afició de l’Stage Front Stadium.

Visita a la tomba d’Àngel Rodríguez i al monument a l’afició

La jornada d’homenatges ha començat amb una visita al cementiri de Sant Gervasi a la tomba d’Àngel Rodríguez, fundador del club blanc-i-blau. Hi han anat diversos membres de la Fundació de l’Espanyol, del club i familiars d’Àngel Rodríguez. Després, tota la comitiva s’ha desplaçat fins a l’Stage Front Stadium per a la tradicional ofrena floral a l’estàtua de l’afició. Han estat presents, entre d’altres, el conseller de l’Espanyol, Mao Ye Wu, el jugador de la primera plantilla, Keidi Baré, la portera del primer equip, Emily Dolan i representants de penyes espanyolistes com Santi Prat. El conseller del club ha destacat que estan orgullosos d’aquests 123 anys d’història i ha aprofitat també per felicitar l’afició perica.

L’Espanyol vol celebrar-ho amb una victòria

Els jugadors de l’Espanyol també volen celebrar l’aniversari del club, i res millor que guanyant avui a El Molinón. Els de Luis García s’enfronten avui a l’Sporting de Gijón a les 18.30 h, amb l’objectiu d’aconseguir els tres punts per continuar a la part alta de la classificació.

La felicitació de l’Espanyol