El Sant Andreu ha empatat 1-1 amb el Manresa en un partit molt disputat i que no s’ha decidit fins als minuts finals. Amb aquest resultat al Municipal del Congost de Manresa, l’equip de Xavi Molist segueix a la part alta de la classificació, suma 15 punts i encadena sis partits sense conèixer la derrota. Una setantena d’aficionats quadribarrats han acompanyat el seu equip a la capital del Bages.

Primera part sense gols on el Sant Andreu ha merescut més

La primera meitat ha estat molt equilibrada entre dos equips que estan molt igualats en la classificació i que només els separen tres punts. La primera ocasió del partit l’ha tingut Sergi Serrano pel Sant Andreu: al minut 13, ha rebut una bona passada i ha rematat centrat a la porteria d’Oscar Pulido. L’equip andreuenc ho ha seguit intentant als minuts següents. Al 26, Pelegrín ho ha provat amb un xut que anava a l’escaire del Manresa, però Pulido ha hagut d’estirar-se per evitar el 0-1. El primer xut a porta del Manresa ha arribat al minut 45 de la primera part amb una rematada de Pachón que Jaime ha enviat a córner.

La segona sense bon joc però amb gols

La segona meitat ha començat amb el Sant Andreu molt actiu a la part ofensiva amb dues ocasions d’Albertito als primers minuts de la represa. Després d’aquestes dues aproximacions a la porteria de Pulido, el partit ha entrat en un tram de molta igualtat on els dos equips han intentat disputar la possessió. El Sant Andreu ho ha seguit intentant: Juanan ha xutat centrat i Pulido ha blocat còmodament. Quan semblava que el partit estava més de cara pel Sant Andreu, l’àrbitre ha assenyalat un penal per una mà de Genís Blasco dins de l’àrea. El llançament des dels onze metres l’ha efectuat Omar i ha fet l’1 a 0. Després del gol, el Sant Andreu ha pujat el ritme per aconseguir l’empat, però l’equip quadribarrat no ha estat gens encertat de cara a porteria. Al minut 91, Martí Soler ha vist la segona groga per desplaçar la pilota i el Manresa s’ha quedat amb un jugador menys quan faltaven cinc minuts pel final del duel. Al minut 92, Juanan ha fet el gol de l’empat pel Sant Andreu després d’aprofitar una pilota morta dins de l’àrea del Manresa.