Victòria del Madrid contra el Barça
@RealMadrid

El clàssic entre el Barça i el Madrid ha acabat amb victòria madridista (1-2) i amb un gran protagonista. Jude Bellingham, amb dos gols a la segona part, ha estat l’encarregat de donar els tres punts a un Reial Madrid que es situa a quatre punts del Barça al capdavant de la classificació.

Inici inmillorable per al Barça

El partit no ha pogut començar de la millor manera per als interessos blaugrana. Només s’havien jugat 6 minuts de partit quan en una combinació entre Gundogan i Ferran, la pilota ha arribat als peus de l’alemany després de tocar-la Tchouameni i Alaba i el migcampista ha superat Kepa i ha fet l’1 a 0.

Els blaugrana es trobaven còmodes. I fruit d’això, deu minuts després del gol ha arribat una bona ocasió per als de Xavi Hernández amb una rematada de Fermín al pal de la porteria madridista.

Poc abans dels descans, els jugadors i seguidors del Barça han reclamat penal per una agafada de Tchouameni a Ronald Araujo a la sortida d’un córner.

El Madrid empata a la segona part

La segona part ha començat amb un altra bona ocasió per al conjunt blaugrana. Millor dit, amb una bona doble ocasió. Al minut 51, Iñigo Martínez ha enviat la pilota al pal després d’una rematada de cap, el rebot ha arribat a Araujo i el seu xut l’ha desviat Kepa en una gran intervenció.

El Madrid ha trigat gairebé una hora per arribar amb perill a la porteria del Barça. Ha estat Tony Kross qui ha fet treballar Marc André ter Stegen amb un xut des de la frontal que l’alemany ha aturat sense problemes al minut 56. Deu minuts més tard, l’ocasió ha estat per al Reial Madrid amb un fort xut de Tchouameni que Ter Stegen ha enviat a córner.

Ha estat l’avís ja que un minut després, Bellingham ha rebut una pilota a la frontal i amb un xut fort ha sorprès tothom per fer l’empat a 1. L’anglès ha fet una gran segona part i la rúbrica l’ha tinguda en el temps afegit. Bellingham ha aprofitat una centrada de Carvajal que ha desviat Modric per fer l’1 a 2.