Sporting - Espanyol
@RCDEspanyol

Derrota de l’Espanyol per 2 a 0 contra un rival directe per aconseguir l’ascens a Primera Divisió. Els blanc-i-blaus han caigut contra l’Sporting de Gijón per 2 a 0 en un partit fluix del conjunt de Luis García.

L’Sporting s’avança i acaba guanyant

La primera ocasió de gol del partit ha estat per a l’Espanyol. Al minut 4, Jofre ha estat a punt d’avançar el conjunt blanc-i-blau, però el xut l’ha desviat Rubén Yáñez. El gironí ha estat titular en detriment de Nico Melamed. L’equip de Luis García buscava el gol. Javi Puado, amb un xut des del mig del camp, ha estat a punt de fer el gol, però la pilota l’ha salvat en última instància el porter de l’Sporting.

Els blanc-i-blaus han tingut dues ocasions i no han fet gol. En canvi, l’Sporting n’ha tingut una i no ha fallat. Otero, amb una vaselina, espectacular ha avançat el conjunt asturià abans del descans.

A la segona part, Luis García ha introduït canvis, amb l’entrada de jugadors com Víctor Ruiz, que ha debutat en la seva segona etapa a l’Espanyol, i Nico Melamed. Però no han servit de gaire. Víctor Campuzano, al minut 68, ha fet el 2 a 0.

Tres minuts després, l’Espanyol hauria pogut escurçar distàncies amb un llançament de penal. Però el porter Yáñez, un altre cop, s’ha disfressat de muralla i ha aturat el xut de Martin Braithwaite. Al final, victòria de l’Sporting per 2 a 0.