El Barça presenta el futbol formatiu

El FC Barcelona ha presentat els equips del futbol formatiu a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. L’acte ha estat marcat per la celebració del 40è aniversari de La Masia.  El club té 21 equips –16 de masculins i cinc de femenins- més l’escola i un total de 640 jugadors. Josep Maria Bartomeu, president del club, ha definit La Masia com la millor escola formativa de futbol base. 

40 anys d’una Masia històrica

A La Masia

 hi ha totes els categories, des de benjamí fins a jugadors del Barça B.  El president, ha assegurat que “representa la fidelitat de la nostre història, és  la confiança en el present i la esperança per al futur. A més ha destacat que La Masia és “la garantia de la supervivència d’aquest model formatiu que fa tants anys que el Barça té i que tants èxits ens ha donat”.

A més, Bartomeu ha destacat la presència de jugadors com Ansu Fati i Carles Pérez: “Em fa molta il·lusió veure jugadors com Ansu Fati o Carles Pérez aquí, ells, que ja han debutat amb el primer equip”. 

Per tancar l’acte, el president ha conclòs el parlament dient que “tenim un present que s’ha de treballar i aquesta temporada és el més important per a tots”.