Pablo Machín ha parlat en la prèvia del partit d’aquest dijous de l‘Espanyol davant el Ludogorets a l’RCDE Stadium. El tècnic ha demanat paciència per redreçar el rumb a la Lliga i ha dit que una victòria contra els búlgars encarrilaria la classificació de l’equip pels setzens de final de l’Europa League.

Pablo Machín demana temps

L‘entrenador ha dit que entén que a l’entorn hi pugui haver por, després d’aquest inici dolent a la Lliga, però ha advertit que “amb por, no rendirem millor”. Ha explicat que “tenim una dificultat, però queda temps per redreçar el rumb”. Ha dit que “les coses no es canvien d’un dia per l’altre” i que “necessitem un equip competitiu i amb un rendiment alt”. Machín ha assegurat que “som uns privilegiats” per jugar l’Europa League i que “la competició europea no molesta, però condiciona”, ja que “no pots preparar tant bé els partits de Lliga”.

El tècnic ha fet una crida a l‘afició, perquè entre tots “som més forts”. I ha deixat clar que “estem en un procés de canvi” i que “estem fent coses que ens ajudaran a guanyar”, però ha recordat que les coses no es canvien de la nit al dia.