L’Europa ha guanyat al Nou Sardenya contra la Pobla de Mafumet per 3 a 0. Els graciencs no guanyaven a casa des de la jornada 5 contra el Santboià (1-0) i ara es col·loquen a la zona alta de la classificació.

Crònica del partit

Només els separaven dos punts a la classificació, l’espectacle estava assegurat avui al Nou Sardenya i no ha defraudat. El partit no ha començat bé per als de Vilajoana, que ha hagut de canviar les fitxes al minut 7 després de la lesió de Germán, que ha estat substituït per Josa. Els escapulats, però, s’han trobat còmodes i, gràcies a la pressió, el porter de la Pobla ha badat davant Prats, que li ha robat la pilota perquè Martínez obrís la llauna en el minut 19 de partit. Després del gol, l’Europa ha dominat i ha estat protagonista del partit. Fins i tot, quan semblava que la Pobla recuperava el control de joc, ha arribat el segon dels graciencs. Just abans del descans, Torrentbó ha robat una pilota i ha passat cap a Soto (2-0) per superar amb un xut creuat la porteria rival.

A la segona part, l’Europa ha tornat a sortir fort però la Pobla també ha gaudit d’ocasions, fins i tot, un cop de cap al travesser de Rabassó després d’una jugada enverinada. La Pobla ha buscat el gol per tenir opcions en el partit, però li ha faltat encert. La sentència ha arribat al minut 77, amb el segon gol de Jordi Martínez (3-0), després d’engaltar un xut des de la frontal.

Després la victòria contra l’Ascó (2-3) en la jornada anterior, l’Europa torna a guanyar, ara al Nou Sardenya, i encadena dues victòries consecutives a Tercera Divisió.