L’Europa ha visitat el camp municipal d’Ascó. Les coses no s’han pogut posar més de cara quan pràcticament els jugadors, que acabaven de sortir dels vestuaris, veien com els graciencs ja disposaven d’un penal a favor. Alfons ha enganyat al porter i ha transformat el penal posant per davant els barcelonins. Els verd i negres no s’han enfonsat i pocs minuts després han transformat l’1-1 a càrrec de Xavi Jaime amb un xut que ha fregat el pal. En el minut 36, Jordi Martínez ha aprofitat un refús del porter, que ha deixat la pilota morta a l’àrea petita, i el davanter de l’Europa només ha hagut d’empènyer-la cap a dins.

Just començar la segona part, l’Ascó ha fet la rèplica i mitjançant una rematada de cap de Sardà, que acabava de sortir al camp, ha situat l’empat a 2 en el marcador. En el minut 21, quan l’Ascó estava apressant més, Àlex Soto ha tornat a avançar els graciencsi els ha col·locat el 2-3 que ha acabat sent el resultat definitiu. D’aquesta manera, l’Europa acaba amb una ratxa negativa de tres partits consecutius sense guanyar.