El partit dels setzens de final de la Copa del Rei entre la Unió Esportiva Sant Andreu i l’Atlètic de Madrid ha omplert d’expectació tot el barri. Ara bé, l’enfrontament ha significat per al club una sèrie d’actuacions a l’estadi Narcís Sala per tal d’adequar-lo a un esdeveniment d’aquestes característiques.

Obres d’adequació

L’Estadi Municipal Narcís Sala es va inaugurar l’any 1970 i no ha tingut gaires obres de millora estructural, la qual cosa dificulta el desenvolupament habitual d’una eliminatòria de la Copa del Rei. Per aquest motiu, i per al matx contra el conjunt madrileny, el club ha iniciat unes millores a les banquetes, a les porteries i al vestidor, entre d’altres, més l’adequació dels panells publicitaris.

sant-andreu-at-madrid-preparatiius-tv

Més de 130 periodistes acreditats

Finalment s’han acreditat un total de 133 periodistes, entre mitjans audiovisuals, premsa i digitals. Aquest fet ha suposat un canvi en alguns dels espais habituals dels professionals que cobreixen aquests partits. De tal manera, la sala de premsa s’ha traslladat al bar de l’estadi i la zona mixta al passadís annex que hi ha entre l’entrada principal i els vestidors. El partit ha suposat per al barri un canvi important amb una sèrie d’afectacions per als veïns.