Dimecres 31 d’octubre el FC Barcelona visita el Reino de León a les 21.30 h per jugar contra la Cultural Lleonesa, el partit corresponent a l’anada de setzens de la Copa del Rei. El tècnic Ernesto Valverde ha destacat que és “una prova” per als jugadors que estan jugant menys minuts aquesta temporada, com també per als jugadors del filial. Finalment, l’entrenador  basc ha explicat que tot i que Jasper Cillessen no es va entrenar dilluns perquè no es trobava bé, “jugarà en els dominis de la Cultural Lleonesa”.

El Barça, un vell conegut per a la Cultural Lleonesa

El conjunt blaugrana ha guanyat els quatre partits oficials que ha disputat contra el conjunt de Castellà i Lleó. Una sèrie de partits que es divideixen en els dos que van jugar a la Copa de la temporada 2008-2009 i en els dos de lliga al la 1955-1956. Una dada curiosa és que el Barça no ha encaixat mai cap gol en tots aquests enfrontaments contra la “Cultu”.

El Barça B sí que ha patit amb els castellans

En canvi, el filial blaugrana no ha guanyat mai el quadre de l’Aspire Academy. El Barça B suma tres derrotes i un empat en els seus quatre partits contra els homes de Víctor Sea. A la temporada anterior els blaugrana van caure derrotats i van empatar en els dos partits a Segona Divisió contra la Cultural Lleonesa.