L’Espanyol B ha afrontat el derbi amb una certa revenja després que el Barça B els enviés a Tercera fa dues temporades. I els homes de David Gallego ho han fet. El filial blanc-i-blau s’ha imposat al conjunt blaugrana per 1 gol a 0.

Un inici efectiu

Els jugadors de l’Espanyol B han sortit ben motivats des d’un bon inici. Només s’havien jugat 14 minuts de partit quan Víctor Campuzano ha aprofitat un mal rebuig de Jokin Ezkieta per fer l’1 a 0 i el que ha estat l’únic gol del partit.
El Barça B, que havia plantejat el partit d’una altra manera, ha hagut de canviar l’esquema. Els de García Pimienta han fet un pas endavant i han començat a tenir algunes ocasions de gol, però ni Mújica ni Monchu no han aconseguit empatar el partit. Abans del descans, ha estat l’Espanyol qui hauria pogut ampliar el marcador, però el xut de Pedrosa l’ha rebutjat Ezpieta.

RCD Espanyol B - FC Barcelona B

Expulsió blanc-i-blava i oportunitats blaugrana

A la segona part, el Barça ha continuat buscant l’empat. Guillem l’ha tinguda al minut 48. Sis minuts més tard, l’Espanyol B s’ha quedat amb 10 per l’expulsió de Pol Lozano. Els blanc-i-blaus s’han tancat al darrere i els de García Pimienta han pressionat, però ni Carlos Pérez ni Monchu no han fet gol.
Al final, victòria de l’Espanyol B en el dia en què el club ha complert 118 anys de vida.