El Barça femení ha tornat a sumar tres punts després de superar per 3 a 0 el Betis. Les blaugrana arribaven al partit amb la obligació de guanyar si no es volien despenjar de l’actual líder, l’Atlètic de Madrid.

Aquesta necessitat s’ha reflectit amb intensitat des del xiulet inicial. La primera ocasió clara l’ha tingut Hamraoui, després d’estavellar el seu remat al travesser. Al minut 13 ha arribat el primer gol de les blaugrana amb un gran remat de cap d’Aitana. El Barça no ha afluixat i ha buscat el segon amb insistència, però la defensa bètica ho ha evitat. A la mitja part s’ha arribat amb el 1 a 0 al marcador.

Victòria del FC Barcelona femení davant el Betis (3-0)

A la segona part, dos gols més

A la represa Toni Duggan ha aconseguit el 2 a 0 amb un xut entre les cames de la portera bètica. Les andaluses han intentat retallar distàncies amb aquesta ocasió de Virgy però Paños l’ha atrapat amb seguretat. En els darrers minuts, Patri Guijarro ha situat el 3 a 0 definitiu amb un remat de cap en una jugada de còrner.

Amb aquesta victòria, el Barça es manté segon amb 19 punts a 2 de l’Atlètic de Madrid.

La fitxa del partit:

FC Barcelona: Paños, Mapi León, Losada, Marta Torrejón, Alexia (Patri, min 59), Aitana (Mariona, min 80), Leila, Duggan, A. Pereira (Gemma, min 83), Hamraoui i Bárbara (Andressa Alves, min 73). Entrenador: Fran Sánchez

R. Betis: Yamane, Ana, Laura, Irene, Nuria, Bea (Romero, min 75), Yiyi (Priscila, min 68), Rosa, Szymanowski (Virgy, min 59), Rocio i Paula (Blanco, min 84). Entrenadora: Maria del Mar Fernández.

Gols: 1-0, Aitana Bonmatí (min 12); 2-0, Duggan (min 51); 3-0, Patri (min 89).