Luis Suárez li marca tres gols al Madrid
@FCBarcelona

El Barça s’ha emportat el clàssic contra el Madrid per 5 gols a 1. Els blaugrana han estat superiors i han dominat gairebé sempre al Madrid. Luis Suárez, amb un triplet, ha estat el gran protagonista del partit.

Coutinho obre la llauna

El Barça ha dominat àmpliament la primera part. L’equip de Valverde triangulava, tocava la pilota i tenia el control del joc. I, en el minut 11, Coutinho ha marcat l’1 a 0. Els blaugrana han generat diverses i clares ocasions de gol. El segon ha arribat de penal. L’àrbitre ha hagut de consultar el VAR per assenyalar el punt dels 11 metres. Luis Suárez ha estat l’encarregat de llançar-lo i transformar-lo amb el 2 a 0. El Barça hauria pogut fer el tercer, però no ha estat encertat en la rematada final.

Luis Suárez signa un hat-trick

A la represa, el partit s’ha igualat i el Madrid ha sortit disposat a canviar la imatge pobra que ha ofert a la primera part. I, en el minut 50, Marcelo ha retallat diferències fent el 2 a 1. Els blancs han aprofitat l’empenta d’aquest gol i Modric hauria pogut empatar, però el seu xut ha anat al pal. El Barça s’ha recuperat i Luis Suárez ha enviat també una rematada al pal. Quan no ha fallat l’uruguaià, ha estat en el minut 75. Magnífc cop de cap de Luis Suárez per marcar el 3 a 1 i tornar la tranquil·litat al Camp Nou. Els blaugrana han seguit pressionant i Sergi Roberto ha robat una pilota que li ha cedit a Luis Suárez perquè definís perfectament el 4 a 1. Era el minut 83. En ple festival futbolístic dels jugadors de Valverde, Arturo Vidal, de cap, ha marcat el 5 a 1 definitiu en el minut 87.