L’Espanyol es troba ja a la tercera ronda de la prèvia de la Lliga Europa. El conjunt de David Gallego ha superat per 1 a 3 l’Stjarnan en la tornada disputada a Islàndia. El Lucerna suís serà el proper rival dels blanc-i-blaus.

Inici autoritari de l’Espanyol

Quan només s’havien disputat quatre minuts de partit, Adrià Pedrosa ha obert la llauna per a l’Espanyol, en aquesta ocasió vestint de verd amb la segona equipació. Pedrosa, en una gran jugada personal, ha definit amb la cama dreta per superar el porter islandès. La reacció de l’Stjarnan no s’ha fet esperar. Al minut 17, Javi López ha comès penal sobre Aegisson, però Halldorsson l’ha enviat per sobre del travesser. Borja Iglesias hauria pogut ampliar la renda perica, però el seu remat de cap s’ha topat amb el pal. Abans del descans, l’Stjarnan ha avisat amb un xut d’Hauksson, que ha desviat Diego López traient una gran mà.

@RCDEspanyol

Mateix guió a la segona part

A la segona meitat s’ha repetit el mateix guió. Amb cinc minuts disputats, Borja Iglesias ha augmentat distàncies en el marcador, després d’una gran assistència de Dídac. Amb el 0 a 2, els islandesos no han abaixat els braços i han continuat buscant la porteria blanc-i-blava. Hauksson ha estat a punt de sorprendre Diego López amb una centrada enverinada. Per la seva part, l’Espanyol s’ha trobat de nou amb els pals. En el minut 63, Dídac Vilà ha estavellat el xut a la fusta de la porteria defensada per Björnsson. Quan faltaven minuts per al final del partit, Melendo ha assistit Ferreyra perquè sentenciés el matx amb el definitiu 0 a 3. Tot seguit, Sigurdsson ha signat el gol de l’honor per l’Stjarnan. D’aquesta manera, els blanc-i-blaus accedeixen a la tercera ronda de la prèvia de l’Europa League, on ja espera el Lucerna suís.