L’Espanyol B de José Aurelio Gay segueix la seva posada a punt per a la nova temporada després d’empatar al 89′ contra el Prat, rival que es trobaran aquest any a la Lliga. Després de la victòria contra el Terrassa, el tècnic blanc-i-blau va demanar als seus jugadors “generar més i convertir més”, un factor que ha tornat a trobar a faltar al Sagnier.

El Prat s’ha estrenat a casa després de tornar a engegar la maquinària fa una escassa setmana. Mentalitzats en el nou repte a Segona B, els potablava rebien a l’Espanyol en el primer partit de la pretemporada conscients de l’exigència d’un rival que ve de dos grans cursos.

Debut golejador

La primera part ha transcorregut sense gaires ocasions, amb tímides aproximacions per part dels del Baix Llobregat. A les acaballes dels 45 minuts inicials, els ‘pericos’ han posat una marxa més i han fet trontollar la porteria d’Andrés.

A la represa, Moha Chabboura ha aprofitat una errada defensiva de l’Espanyol per anotar el primer gol. Tot i no ser titular, el nou fitxatge de Pedro Dólera s’ha estrenat com a golejador al primer enfrontament que ha jugat amb la seva nova samarreta.

Gol de l’Espanyol al 89′

En els instants finals els blanc-i-blaus han tornat a endollar-se als instants finals, aquest cop amb recompensa. Vuit minuts després d’obligar a lluir-se al porter local amb una gran mà, Moha Ezzarfani no ha perdonat i ha anotat el gol que posava l’1-1 definitiu al marcador a l’últim minut de partit.