El Torneig d’Històrics 2019 ja té la segona semifinal definida. El Martinenc s’enfrontarà contra el Terrassa dissabte a les 18.30 h. Els del Guinardó s’han classificat després d’empatar sense gols amb el Granollers i guanyar per 1 a 2 l’Hospitalet.

Primer partit: Granollers-Martinenc (0-0)

El primer partit de la quarta jornada de l’Històrics entre el Granollers i el Martinenc ha començat amb poques ocasions i amb arribades poc perilloses per als porters dels dos conjunts. Adrián Canelada ha estat el jugador del Martinenc amb més insistència. Els minuts han passat sense cap ocasió clara de gol. Amb l’empat a zero gols s’ha acabat el partit.

Segon partit: l’Hospitalet-Granollers (0-1)

El segon enfrontament ha estat entre l’Hospitalet i el Granollers. La primera ocasió clara ha estat per al Granollers. Fortuny ha xutat sol i el porter de l’Hospitalet Aliaga l’ha aturat sense dificultat. Els del Vallès Oriental han dominat el joc i han creat diverses arribades a la porteria dels riberencs. Els minuts han transcorregut i finalment ha estat el Granollers el que ha marcat. Molins ha rematat de cap un córner i ha fet el primer gol de la tarda de la quarta jornada de l’Històrics. L’Hospitalet ha pogut empatar el partit amb una rematada de cap de Kent que ha topat amb el travesser.

Tercer partit: l’Hospitalet-Martinenc (1-2)

El darrer partit de la fase de grups del Torneig d’Històrics l’han disputat l’Hospitalet i el Martinenc. Els riberencs han sortit al camp amb el ritme de joc del partit amb el Granollers i han sortit amb més intensitat. Però ha estat el Martinenc el que ha tingut l’ocasió més clara del primers minuts amb un xut creuat de Jan Lladó. Els de Javi Gómez han seguit creant perill a la porteria de l’Hospitalet però sense acabar de definir bé. Al minut 18, penal favorable al Martinenc que Jan Lladó ha convertit. El Martinenc ha fet el segon gol amb un mica de fortuna, ja que ha estat de Steve en pròpia porteria. L’Hospitalet ha reduït diferències amb un gol de Steve, que ha rematat de cap un llançament de falta. Amb aquesta victòria per 1 a 2, l’equip de Javi Gómez ha aconseguit el pas a la semifinal.