L’Espanyol entrenat per Salvador Jaspe s’ha posat en marxa aquest dilluns per preparar la temporada 2019-2020, la primera que comença des de l’inici Jaspe.

L’Espanyol comença amb les proves

La plantilla de Salva Jaspe ha estat dividida en tres grups i des d’aquest dilluns i fins dimecres han començat a passar les revisions mèdiques pertinents, amb analítiques, revisions oftalmològiques i cardíaques i una prova d’esforç. Tot seguit el primer grup de jugadores s’ha dirigit a la Ciutat Esportiva Dani Jarque per realitzar les proves físiques.

Una pretemporada exigent

El cos tècnic de l’Espanyol ha preparat una pretemporada forta per a les jugadores. Després dels tres dies de proves seguiran amb entrenaments a la Ciutat Esportiva Dani Jarque i el 29 de juliol es desplaçaran a la Vall d’Aran per fer-hi una estada fins al 2 d’agost. La pretemporada ja té definits els enfrontaments amistosos. El 7 d’agost jugaran contra el Sant Gabriel i el 14 ho faran amb el Saragossa. El cap de setmana del 17 i 18 d’agost viatjaran a Milà per fer-hi una estada de dos dies. El 21 s’enfrontaran amb el Llevant. El 23 i 25 d’agost disputaran la Copa Catalunya, i el 28 jugaran contra l’Europa. Els responsables esportius encara tenen pendent tancar dos amistosos més. El 8 de setembre les jugadores de Salva Jaspe començaran la Lliga Iberdrola.