@CD_Eldense

L’Espanyol s’ha deixat tres punts en la visita a l’Eldenc (3-2). Piña en pròpia porteria i Martín Braithwaite han estat els golejadors de l’equip blanc-i-blau, i Iván Chapela (2) i Sergio Ortuño han marcat per part de l’Eldenc. Amb aquesta derrota el conjunt perico es manté en la quarta posició amb 38 punts, en espera del que faci el Racing de Ferrol aquesta nit contra l’Sporting de Gijón, que és cinquè amb els mateixos punts.

Començament trepidant i dos gols en 20 minuts

El partit ha arrancat amb l’Eldenc molt actiu des del començament davant d’un Espanyol que no ha començat de la millor manera. L’equip alacantí ha fet el primer gol del partit al minut 8, amb una diana d‘Iván Chapela dins l’àrea, després d’una falta que ha picat Piña. La reacció de l’equip blanc-i-blau no s’ha fet esperar i deu minuts després ha aconseguit el gol de l’empat amb un gol en pròpia porteria de Piña.

Iván Chapela fa un doblet per a l’Eldenc

Després d’un començament trepidant el partit s’ha calmat i els dos equips han prioritzat no prendre més riscos dels necessaris a la primera part. Tot i això, l’Eldenc ha estat a prop de fer el segon gol amb una rematada de cap de Mario Soberón que ha fregat el pal de la porteria que defensa Álvaro Aceves. Finalment, l’Espanyol ha fet un pas endavant i ha remuntat el partit al minut 44, gràcies a un penal comès per Sergio Ortuño i transformat per Martin Braithwaite. Amb el 2 a 1 l’equip local no ha dit l’última paraula a la primera meitat i Iván Chapela ha estat l’encarregat de tornar a igualar el matx amb un doblet al temps afegit, després d’una gran rematada dins de l’àrea a la qual no ha pogut respondre Pacheco.

A la represa, l’Eldenc ha sortit a la gespa amb l’objectiu clar de posar l’empat al marcador el més aviat possible. L’equip que dirigeix Fernando Estévez ha capgirat el marcador al minut 55 de partit amb un gol de Sergio Ortuño a la sortida d’un córner. L’Espanyol no ha estat capaç de crear ocasions de perill després del 3-2 que ha fet l’Eldenc, mentre que els locals han estat més propers a fer el quart gol.

Sisena derrota de la temporada per a l’Espanyol

El conjunt alacantí ha protegit l’avantatge en el marcador amb una facilitat sorprenent, mentre que l’equip perico no ha estat capaç de crear perill sobre la porteria d’Aceves. De fet, l‘Eldenc ha estat molt a prop de fer el 4-2 amb un llançament espectacular de Juanto Ortuño que ha sortit fregant el pal en una de les últimes jugades del partit.