Partit entre el Muntanyesa i el Prat
@aeprat1945

El Muntanyesa ha trencat una ratxa de tres derrotes consecutives i ha aconseguit puntuar per primer cop en aquest 2024. El conjunt de Raúl Paje ha empatat amb el Prat amb un partit amb poques ocasions de gol.

Molta igualtat entre Muntanyesa i Prat

La primera ocasió del partit ha estat per al conjunt pratenc. Julen, al minut 5, ha rematat de manera forçada per sobre el travesser. La primera mitja hora de partit ha esta molt igualada i amb poques ocasions de gol dels dos equips. Això sí, al minut 35, el Prat ha tornat a tenir una altra bona ocasió amb un xut d’Ivan que ha sortit per sobre el travesser de la porteria d’Èric Fernández.

Abans del descans han arribat les millors ocasions per al Muntanyesa. Wilber ha estat el primer a tenir-la i Xavi Múrcia ha fet lluir Adri Rojas per evitar l’1 a 0. Per la seva banda, el Prat hauria pogut marcar amb un xut de Dani Molina que ha aturat Èric.

A la segona part, cap dels dos equips ha tingut el domini clar. I les ocasions de gol han estat poques. La més clara, això sí, ha arribat en el temps afegit. David Adán ha estat a punt de fer que els tres punts se n’anessin cap al Prat, però el seu xut l’ha tret un defensa del Muntanyesa des de la mateixa línia de gol.