@CEEuropa

L’Europa ha perdut contra l’Alhama al Nou Sardenya per 1-2 en un partit marcat pel doblet de Belén a la primera meitat. Bové ha estat l’autora del gol per part del conjunt gracienc. Amb aquest resultat, el conjunt escapulat acumula cinc derrotes consecutives i continua situat en la dotzena posició de descens amb 13 punts.

Belén marca un doblet en 20 minuts

L’Europa ha començat el partit contra l’Alhama amb molta energia, mentre que el conjunt visitant, situat a la cinquena posició, ha optat per esperar les primeres internades de les locals. El començament ha estat boig per part dels dos equips, que han tingut opcions d’inaugurar el marcador. Tot i això, l’Alhama s’ha avançat al minut 14 de partit gràcies a un gol de Belén a la sortida d’un córner en una jugada molt tova de la defensa escapulada.

L’Alhama ha posat el 0-2 al marcador al minut 20 de partit amb un doblet de Belén després d’una definició perfecta davant d’Alba. El resultat ha fet molt mal a l’equip gracienc, que abans de la primera mitja hora de partit ja perd per dos gols al Nou Sardenya. Les jugadores de Joan Bacardit han intentat reaccionar abans d’arribar a la mitja part, encara que no han pogut crear ocasions de perill sobre la porteria de l’Alhama.

Bové retalla distàncies per l’Europa

L’equip escapulat ha intentat imprimir molt de ritme al segon temps davant d’un Alhama que ha prioritzat salvaguardar el resultat als primers minuts de la represa. L’Europa ha aconseguit retallar distàncies al minut 52 de partit mitjançant Bové, que ha aprofitat un refús dins l’àrea per posar l’1 a 2 que ha fet creure en la remuntada al públic del Nou Sardenya.

Cinquena derrota consecutiva de l’Europa

Alba ha evitat que l’Alhama sentenciï el partit amb una gran aturada que ha donat fe a l’Europa per continuar buscant l’empat al minut 61 de partit. La portera de les escapulades ha tornat a aparèixer de manera providencial per aturar un llançament de Kuki en una altra arribada amb molt de perill del conjunt murcià, que ha tornat a guanyar protagonisme en el partit. Finalment, el resultat final ha estat d’1 a 2 i l’Europa ha encaixat la cinquena derrota consecutiva, la quarta al Nou Sardenya.