Joan Laporta ha volgut enviar un missatge de suport a Xavi Hernández i a tota la plantilla blaugrana després de la derrota contra el Vila-real i l’anunci de l’entrenador de deixar la banqueta un cop s’acabi la temporada. Per aquest raó, el president del Barça ha anat fins a la ciutat esportiva Joan Gamper per dedicar unes paraules a la plantilla.

Visita al vestidor de Laporta i missatge a la plantilla

Abans de l’entrenament, Xavi Hernández ha explicat als jugadors els motius de la decisió, i un cop acabat l’entrenament ha estat el torn del president Joan Laporta. El president, al costat del tècnic, ha mostrat la unió de la junta directiva amb el tècnic i ha esperonat els jugadors de cara als quatre mesos que encara queden de competició.

Després, Joan Laporta, i a través dels mitjans del club, ha explicat que “Xavi és una llegenda del barcelonisme i és una persona honesta que actua amb tota dignitat i s’estima al Barça”.

El president, això sí, ha volgut enviar un missatge als jugadors i al barcelonisme, en general. Per a ell “ara s’ha de posar tot el que tenim per intentar guanyar la Champions. Estem en l’eliminatòria contra el Nàpols, anem pas a pas i crec que amb compromís, amb més caràcter, sense perdre la concentració i amb l’entrenador esforçant-se al màxim, que sé que ho farà i amb els jugadors amb ple compromís podrem aconseguir a final de temporada algun dels objectius que ens hem marcat”.