L’Espanyol ha caigut en els vuitens de final de la Copa de la Reina després de perdre per 0 a 2 contra el Logronyo a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Les noies entrenades per Jordi Ferrón ho han intentat, sobretot a la segona meitat, però l’equip de La Rioja s’ha mostrat molt sòlid en defensa.

El Logronyo sentencia a la primera part

El conjunt blanc-i-blau ha sortit amb ganes i ha intentat fer-se amb el control del joc durant els primers minuts de joc. Les de Jordi Ferrón han pogut mantenir la intensitat durant els primers 15 minuts, però a partir de llavors el Logronyo ha estat superior. Fruit d’aquest domini han arribat els dos gols de l’enfrontament, els dos marcats per la mateixa jugadora, Carolina Marín. El primer, al minut 34, i el 0 a 2, en el 39.

Segona part de domini blanc-i-blau

A la segona meitat tot s’ha capgirat com un mitjó i l’Espanyol ha dut la iniciativa i les ocasions clares de gol. Tot i això, el Logronyo s’ha sentit relativament còmode amb el marcador a favor i no ha deixat gaires escletxes en defensa. Amb ganes i intensitat, les espanyolistes ho han intentat sense èxit i el triomf ha donat la classificació per a quarts al Logronyo.

Espanyol Logronyo Kelsey Dossey

Debut amarg per a Kelsey Dossey

Kelsey Eileen Dossey, nou fitxatge en aquest mercat d’hivern del conjunt espanyolista, ha debutat amb el primer equip en aquesta eliminatòria contra el Logronyo. El primer partit, però, no ha estat per recordar. Kelsey Dossey ha fallat de forma clara en el 0 a 2 quan la pilota se li ha escapat de les mans després del xut de Carolina Marín.