L’Espanyol s’ha reforçat en aquest mercat d’hivern amb la intenció d’aconseguir la salvació. Els dos últims fitxatges han estat la davantera Anaïr Lomba i la portera Kelsey Eileen.

Anaïr Lomba torna a l’Espanyol

Anaïr Lomba signa amb el club blanc-i-blau fins al 30 de juny del 2021. L’atacant, de 30 anys, es trobava sense equip des de l’estiu passat, quan va acabar el seu contracte amb el València CF Femení. Lomba ja va defensar la samarreta espanyolista durant tres temporades, des de la 2014/15 fins a la 2016/17. La idea és que la davantera comenci a entrenar-se a les ordres de Jordi Ferrón a partir d’aquest dilluns.

Kelsey, una portera dels Estats Units a l’Espanyol

Kelsey Eileen Dossey signa amb l’Espanyol fins al proper 31 de maig del 2020. La portera, de 23 anys, arriba procedent del Football Femminile Lugana 1976. Abans de jugar amb l’equip suís, en la seva etapa d’estudiant durant quatre anys a la universitat de Missouri va jugar la Women’s Premier Soccer amb el Fire & Ice. Si no hi ha cap problema amb el reconeixement mèdic Kelsey s’incorporarà als entrenaments de l’equip a partir del dilluns 10 de febrer.