RCD Espanyol Villa-real
@RCDEspanyol

L’Espanyol encadena sis partits sense guanyar a la Lliga i dijous, 27 d’abril, s’enfrontarà al Vila-real a les 19.30 h a l’estadi de la Ceràmica. Els blanc-i-blaus es troben a la 19a posició a la Lliga a dos punts de la salvació, i immersos en una dinàmica molt negativa.

Per a l’Espanyol, en el camí cap a salvació, el partit contra els groguets es presenta com una final, ja que quatre rivals directes per a la permanència (València, Valladolid, Getafe i Almeria) juguen entre ells aquesta jornada. Això vol dir que si els blanc-i-blaus puntuen, gairebé segur que els retallarà algun punt a algun equip. Això sí, les estadístiques dels blanc-i-blaus al camp del Vila-real no conviden a l’optimisme.

L’Espanyol només ha guanyat un 14 % de partits a Vila-real

Els registres dels de Luis García al camp groguet a la lliga són bastant pobres, ja que només han guanyat 3 dels 21 partits disputats. Els blanc-i-blaus hi han perdut deu partits, n’han empatat vuit i n’han guanyat tres. La dada que pot convidar a l’optimisme perico és que dels últims set enfrontaments, n’han guanyat dos. Sigui com sigui, l’Espanyol necessita sumar per no despenjar-se de la lluita per continuar a Primera Divisió.