Vila-real Espanyol Primera Divisió 2019 2020 gol David López
@rcdespanyol

L’Espanyol ha aconseguit el primer triomf de l’era Abelardo a la Lliga després de superar a domicili el Vila-real per 1 a 2. Els espanyolistes han hagut de patir de valent després d’avançar-se 0 a 2 gràcies als gols de David López i Raúl de Tomás. Un penal convertit per Cazorla i l’expulsió de Javi López ha fet patir els blanc-i-blaus, que sumen tres punts importantíssims de cara a la salvació, tot i que continuen cuers de la Primera Divisió.

L’Espanyol colpeja primer a Vila-real

L’Espanyol ha començat molt bé l’enfrontament. En una jugada assajada i al servei d’un córner de Sergi Darder, Naldo ha pentinat la pilota perquè David López fes el 0 a 1 en el marcador. Aquesta era la millor notícia per a un equip que necessitava trobar-se còmode en el partit. Era tot just el minut 5 i poc després Raúl de Tomás ha tingut una ocasió molt clara com per ampliar la diferència. En la mateixa jugada s’ha reclamat penal per mans de Pau Torres.

Vila-real Espanyol Primera Divisió gol Raúl de Tomás

Patiment a la segona meitat

El conjunt blanc-i-blau, amb la segona equipació de color verd, ha començat igual de bé la segona meitat que la primera. Calleri ha fet una centrada mil·limètrica perquè RDT (Raúl de Tomás) fes el 0 a 2 tot just en el minut 47. Un segon gol que donava molta tranquil·litat a l’equip que entrena Abelardo Fernández. El Vila-real ha tornat a entrar en el partit després d’un penal discutit de Javi López, que ha suposat la seva expulsió, en el minut 59. Després de la revisió amb el VAR (que ha ratificat la decisió de l’àrbitre principal) Santi Cazorla ha fer l’1 a 2 en el minut 62. Gairebé mitja hora de joc i l’Espanyol amb un home menys. Els conjunt groguet ha tingut ocasions com per aconseguir l’empat, com un xut al pal de Cazorla, una rematada fora per poc de Bacca o un xut de falta d’Ontiveros que ha desviat Diego López. Tot i el patiment, l’Espanyol suma tres punts molt importants.