El Sant Andreu continua la persecució del líder. Els quadribarrats s’han imposat al Castelldefels per 2 a 4 en un gran partit de Josu, que ha fet tres gols, un dels quals des del mig del camp. L’equip de Xavi Molist ha capgirat el gol inicial dels locals i han fet un gran partit als Canyars.

Gol inicial del Castelldefels i reacció del Sant Andreu

Les coses no han començat gens bé per als interessos quadribarrats. Als dos minuts de partit i a la sortida d’un córner, Uri Escabrós ha avançat, amb un cop de cap, el Castelldefels.

Poc ha durat l’alegria del conjunt de Miki Carrillo, ja que al minut 17, Josu ha aprofitat una errada defensiva per combinar amb Albertito i fer l’empat a 1. Abans, el mateix davanter ha fet treballar Oriol Antonell per evitar el gol visitant.

L’equip de Xavi Molist ha reaccionat a temps i encara ho ha fet més al minut 29. Josu, de penal, ha fet l’1 a 2 després que Pochito hagi estat derribat dins l’àrea. El conjunt quadribarrat, tres minuts després, ha reclamat penal per una caiguda de Genís Blasco. I tres minuts després han estat els jugadors del Castelldefels els que han demanat mans dins l’àrea.

I després de les reclamacions ha arribat el gol de la jornada. Al minut 43, Josu ha fet el seu triplet, amb un xut des del mig del camp que ha sorprès i superat Uri Antonell.

Més gols a la segona part

A la segona part, el ritme golejador no s’ha aturat. Després de diverses ocasions per als dos equips han arribat més gols. El Castelldefels ha retallat distàncies amb una rematada de Javi Eslava, al minut 69. Però com a la primera part, el Sant Andreu ha reaccionat ràpid. Dos minuts després del gol dels del Baix Llobregat, Joan Noguera ha fet el 2 a 4.