L’entrenador de l’Espanyol, Adrián González, s’ha pogut acomiadar de l’Espanyol amb una victòria després que el seu equip hagi acabat guanyant la Fundació Alba per 2 a 0 a la quinzena jornada de la Primera RFEF. El conjunt blanc-i-blau encadena dues jornades consecutives sumant els tres punts i una ratxa de nou jornades sense conèixer la derrota. L’equip de la Dani Jarque se situa líder de la categoria.

Una primera part amb poques ocasions

L’Espanyol ha començat dominant el partit. Al minut 10, Barquero ha estat a punt d’obrir el marcador després de guanyar la posició, però el seu xut ha estat massa creuat. Deu minuts més tard, les visitants han tingut l’ocasió més clara de la primera part amb una pilota rebutjada que ha pogut aturar Romane Salvador sense problemes. Ha estat una primera part amb poques ocasions de gol i una bona mostra ha estat que al descans el resultat era el mateix que el de l’inici, empat a 0.

Els gols de l’Espanyol, a la segona part

Després del descans, i com en el primer temps, l’Espanyol ha estat a punt de marcar. Al minut 51, Mar Torras hauria pogut fer el primer gol amb una rematada que ha sortit fora.

El gol de les blanc-i-blaves, però, ha acabat arribant. Al minut 71, Carol Marín ha engaltat un xut des de la frontal que després de tocar en una defensa de l’Alba ha acabat entrant a la porteria de Laura Sánchez. Amb el marcador a favor, l’Espanyol ha jugat amb més comoditat i, cinc minuts després, Aina ha fet el 2 a 0 aprofitant una bona centrada de Judith Pablos.

L’Espanyol dominava i encara li han anat millor les coses quan, al minut 79, Amparito ha estat expulsada per una faltat a Judith Pablos quan es plantava sola davant de la portera.