L’Europa ha tornat al camí de la victòria després de guanyar el Torrent per 1 a 0 i trenca una ratxa de dues jornades consecutives empatant. Un gol de Guillem Castell, a la segona part, ha estat suficient perquè els tres punts s’hagin quedat al Nou Sardenya.

Primera part avorrida i sense gols

La primera part no ha tingut un dominador clar ni tampoc no ha tingut ocasions clares de gol. Les poques aproximacions que han fet escapulats i valencians han acabat amb xuts desviats i, en la majoria de casos, per sobre del travesser. La més clara ha estat per a Adrián Lois però, sense encert. La primera part ha acabat amb empat a 0.

Arriba el gol de l’Europa

A la segona part, però, les coses han canviat. L’Europa ha buscat amb més insistència el gol i aquest ha acabat arribant. Després d’una bona ocasió de Boris Kouassi que ha refusat Joel, porter titular de l’Europ, després de la marxa de Marc Vito, ha arribat el gol de l’Europa. Al minut 56 i, a la sortida d’un córner, Guillem Castell, de cap, ha fet el primer gol dels escapulats.

El gol en contra ha fet reaccionar el conjunt valencià. El Torrent ha tingut dues ocasions molt clares per empatar el partit. La millor ha estat per a Ivi, al minut 66, en no acabar una bona jugada col·lectiva del conjunt visitant. Abans d’acabar el partit, Vilamitjana hauria pogut fer el segon gol dels escapulat, però el seu xut ha sortit arran del pal. En temps afegit, Adnane també ha tingut una clara ocasió per sentenciar el partit.