Grup Barna lliga Femenina 2

El Grup Barna ha caigut 62-66 contra el Magec Tías en un partit competit fins a l’últim quart. El partit tenia un gran cartell i no ha decebut, amb dos equips que arribaven necessitats de punts. Les barcelonines, amb aquest resultat, cauen fins a l’última posició de la Lliga Femenina 2, mentre que el Magec s’allunya de la zona perillosa i obté cinc victòries. El Grup Barna continua amb dues victòries.

Un partit molt competit que es decideix a l’últim quart

El Magec ha començat millor que el Grup Barna al primer quart amb un parcial de 0-5 als primers dos minuts de partit. Els conjunt del Clot ha intentat retallar distàncies abans d’acabar el quart però les canàries han estat molt encertades i han marxat al segon quart onze per sobre (11-22). El Barna s’ha posat les piles al segon quart amb 15 punts en menys de 5 minuts (26-26) i ha empatat el partit. L’equip barceloní s’ha avançat al marcador amb tres grans triples seguits i ha se n’ha anat guanyant al descans (35-31).

El Grup Barna no ha abaixat el ritme al començament del tercer quart i han fet un parcial de 9-4 als primers quatre minuts del quart (44-35). Les canàries han començat a anotar i s’han posat per sobre al marcador abans del quart quart (47-50) amb una bona ratxa d’anotació i bones defenses. Al començament de l’últim quart les barcelonines han fet 12 punts als primers quatre minuts i ha tornat a remuntar el partit (59-54).

El Grup Barna millora i vol remuntar a la segona volta

Després d’acabar últimes i en posició de descens quan s’acaba la primera volta, el Grup Barna vol començar a guanyar per aconseguir la permanència a la Lliga Femenina 2. Amb un nou entrenador a la banqueta des de fa dues setmanes, Ivan Faure, el conjunt del barri del Clot ha millorat la intensitat contra un rival directe per aconseguir la permanència com el Magec Tías. Tot i la derrota les locals han deixat una molt bona impressió a l’afició.