Martin Braithwaite celebra un dels dos gols del partit

L’Espanyol s’ha emportat una victòria vital i soferta contra el Vila-real B amb un doblet de Martin Braithwaite a la primera meitat. Alex Forés ha estat l’autor del gol per part del filial groguet als primers 45 minuts. Amb aquests tres punts el conjunt blanc-i-blau aconsegueix una victòria després de cinc jornades sense guanyar i respira perquè torna a tenir l’objectiu de l’ascens més a prop.

Martin Braithwaite fulmina el Vila-real

El partit entre Espanyol i Vila-real B ha començat amb molta igualtat entre els dos equips a l’Stage Front Stadium. El conjunt perico ha monopolitzat la possessió de la pilota als primers minuts del partit, mentre que el filial groguet ha defensat perfectament les primeres internades de l’equip local. Martin Braithwaite ha inaugurat el marcador al minut 16 amb una gran jugada individual que ha acabat a la perfecció davant de Miguel Ángel Morro.

L’Espanyol ha aconseguit el domini total del partit en la primera mitja hora del mateix arran del primer gol, contra un Vila-real que no ha estat capaç de replicar cap ocasió de l’equip blanc-i-blau. El mateix Braithwaite ha estat l’encarregat de posar més distància en l’electrònic amb un penal comès sobre Pere Milla que ha transformat el danès a la perfecció per fer el doblet al minut 32.

Alex Forés dona vida al Vila-real

Contra tot pronòstic, el Vila-real B ha reaccionat mitjançant Alex Forés, que no ha perdonat davant de Pacheco després d’una gran jugada al contraatac del filial groguet abans d’arribar al descans. L’equip valencià ha despertat a temps per anar-se’n a la mitja part amb 2-1 al marcador.

L’Espanyol perdona la sentència

La segona part ha començat amb una gran ocasió per a Braithwaite, que ha tingut a tocar el hat-trick amb un bon xut des de fora de l’àrea que ha atrapat Morro. Tot i això, el Vila-real ha pogut aprofitar una mala passada de Pacheco, que ha entregat la pilota a Forés, encara que el davanter no ha pogut treure profit a la gran oportunitat de gol.

L’Espanyol hauria pogut sentenciar el partit amb un xut de Puado que s’ha estavellat contra el travesser i la rematada posterior a gol de Martin Braithwaite en fora de joc. L’equip que dirigeix Miguel Ángel Jurado ha estat molt a prop de fer l’empat a dos amb un bon xut de Forés que ha tret amb una bona intervenció Pacheco.

Els últims minuts han estat de patiment per als seguidors espanyolistes, que veien com el conjunt groguet buscava l’empat amb insistència. Els poc més de 18.000 espectadors que veien el partit a l’Stage Front Stadium han vist com en un parell d’ocasions els de Miguel Álvarez s’acostaven al marcador.

Braithwaite ha tingut, en el temps afegit, l’oportunitat de fer el 3 a 1 i un hat-trick personal que hagués sentenciat l’enfrontament.