Raúl de Tomás

L’Espanyol

ha fet oficial el primer fitxatge del mercat d’hivern, Raúl de Tomás. El davanter provinent del Benfica s’incorpora a les ordres d’Abelardo. El club pagarà 20 milions d’euros més uns 2,5 milions en variables. El davanter arriba al club per reforçar l’atac de l’equip i millorar les xifres golejadores. El jugador fitxa per a les properes 6 temporades, fins al juny del 2026. El presenten dijous 9 de gener a les 16.30 h a l’RCDE Stadium.

Primer entrenament i revisió mèdica superada

El jugador ja ha fet el primer entrenament a les ordres d’Abelardo, per tant, ha començat a conèixer els seus nous companys i abans de la sessió ha superat la revisió mèdica.

Reforç golejador

Vista la falta de gol, l’Espanyol ha mogut fitxa al mercat d’hivern amb un reforç de luxe en l’atac de l’equip. Raúl de Tomás, de 25 anys, és l’escollit per millorar les xifres golejadores de l’equip blanc-i-blau. El jugador. provinent del Benfica, ha disputat 17 partits, 12 dels quals com a titular, i ha marcat tres gols. El club pagarà 20 milions d’euros més 2,5 en variables: un milió si l’Espanyol aconsegueix la permanència, un altre milió si el davanter juga 10 partits i mig milió si el jugador anota cinc gols. Aquestes xifres són l’aposta més cara de tota la història del club per un jugador.

Retorn a la Lliga espanyola

De Tomás

coneix a la perfecció la Lliga espanyola. Prové del planter del Reial Madrid i va jugar la temporada passada a Primera Divisió amb el Rayo Vallecano. El jugador va entrar entre els 10 màxims golejadors de la Lliga amb 14 gols. El davanter arriba al club amb l’objectiu de ser un referent en l’atac blanc-i-blau. La direcció esportiva de l’Espanyol fa el primer fitxatge després del canvi d’entrenador, un reforç de luxe per a Abelardo.