26 anys han passat del primer 5 a 0 del Barça al Madrid al Camp Nou

. El 8 de gener del 1994 l’equip entrenat per Johan Cruyff va passar per sobre dels blancs amb gols de Romario (3), Koeman i Iván Iglesias. D’aquests cinc gols el més recordat és el primer, que va marcar Romario. El brasiler amb un retall amb la pilota enganxada al peu, ”cua de vaca”, va trencar la cintura a Alkorta i després va superar Buyo amb un xut creuat. La resta de gols van arribar a la segona part. Aquest 5 a 0 al Madrid és recordat com un dels millors partits del mític Dream Team.

La Porteria va recordar en l’efemèride de l’any anterior amb un dels protagonistes indirectes de la nit. Lluís Canut va narrar el clàssic a TV3. Així ho explicava el comentarista en directe aquella nit del 8 de gener de 1994 al Camp Nou.

L’anècdota de Lluís Canut amb Alkorta

Al programa ‘La porteria’ vam reviure aquella golejada. El col·laborador del programa Lluís Canut ha explicat com recordava el moment Rafa Alkorta, defensa del Madrid, que va ser testimoni de la cua de vaca de Romario. Una història curiosa que Canut va compartir a betevé.