La Lliga insults Barça i Piqué derbi
@FCBarcelona

La Lliga

de Futbol Professional ha denunciat davant del Comitè de Competició i el d’Antiviolència càntics ofensius contra el Barça i contra Gerard Piqué per part d’una part de l’afició de l’Espanyol en el derbi de dissabte a l’RCDE Stadium.

La Lliga especifica els insults

En la denúncia contra el club blanc-i-blau, la Lliga explica que, en diversos moments del partit, els sectors 109 i 110 (els que estan ubicats a la grada Canito) van fer diferents insults contra el club blaugrana, Gerard Piqué i Luis Suárez. Respecte al FC Barcelona especifica els crits de “Puta Barça, puta Barça, eh, eh” o “Odio a los culés, odio a los culés”. De Piqué, un insult malauradament habitual: “Piqué, cabrón, Shakira tiene rabo, tu hijo es de Wakaso y tú eres maricón”. A Suárez, els crits van ser “Uruguayo, hijo de puta”. La Lliga també destaca en la denúncia que l’Espanyol va exhibir missatges a través dels videomarcadors en contra de la violència i també a la part baixa dels marcadors propers al terrenys de joc.

Insults en el món del futbol

Aquests insults s’afegeixen a una setmana plena de polèmiques pels insults de diferents aficionats. En el derbi de filials de la Segona Divisió B disputat a l’Estadi Johan Cruyff també es van fer crides per part d’un grup de Boixos Nois contra l’Espanyol i el desaparegut Dani Jarque. En la Tercera Divisió, l’Europa va denunciar també el Sant Andreu per uns insults del jugador Ton Alcover contra l’afició escapulada.